Cous-cous-ul cu legume este o alternativă mai rapidă a clasicului orez cu legume. Este foarte versatilă, puteți scoate sau adăuga legume după preferințe. Se face foarte repede, este gustos și sănătos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curățăm legumele, le spălăm și le tăiem cubulețe.
Încingem o tigaie adâncă cu puțin ulei sau unt și adăugam legumele pe care le călim și le lăsăm câteva minute să se înmoaie.
Când legumele s-au mai înmuiat, adăugăm cous-cous-ul și condimentele și călim puțin.
Adăugăm apa puțin câte puțin și amestecăm constant pană cous-cous-ul se gătește.
Am servit cous-cous-ul cu pui marinat în soia și am avut o cină delicioasă și sănătoasă.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Curățăm legumele, le spălăm și le tăiem cubulețe.
Încingem o tigaie adâncă cu puțin ulei sau unt și adăugam legumele pe care le călim și le lăsăm câteva minute să se înmoaie.
Când legumele s-au mai înmuiat, adăugăm cous-cous-ul și condimentele și călim puțin.
Adăugăm apa puțin câte puțin și amestecăm constant pană cous-cous-ul se gătește.
Am servit cous-cous-ul cu pui marinat în soia și am avut o cină delicioasă și sănătoasă.
Poftă bună!