Perfecti pentru o garnitura.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se tai cartofii pai, se amesteca condimentele uscate cu făina. Se dau cartofii prin aluatul obținut și se prăjesc câteva minute. Se scot, se lasă la răcit și apoi se mai dau odata prin aluat și se pun la prăjit iar.
Se încinge uleiul , se adaugă usturoiul și se rumenește un pic. Apoi se adaugă celelalte ingrediente , oțet, miere, soia, pasta de ardei, ketchup, putina făina și o cana de apa. Se condimentează după gust. Se lasă pana se obține un sos gros și apoi se amesteca cartofii in el.
Ingrediente
Indicații
Se tai cartofii pai, se amesteca condimentele uscate cu făina. Se dau cartofii prin aluatul obținut și se prăjesc câteva minute. Se scot, se lasă la răcit și apoi se mai dau odata prin aluat și se pun la prăjit iar.
Se încinge uleiul , se adaugă usturoiul și se rumenește un pic. Apoi se adaugă celelalte ingrediente , oțet, miere, soia, pasta de ardei, ketchup, putina făina și o cana de apa. Se condimentează după gust. Se lasă pana se obține un sos gros și apoi se amesteca cartofii in el.