Dovlecelul este o legumă foarte ușor de gătit și dacă e preprată corect, foarte gustoasă. Este o garnitură foarte ușoară pe care trebuie să o încercați.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Luăm pieptul de pui și îl tăiem ca pentru șnițele, pe lungime și avem grijă să nu fie prea gros. Condimentăm puiul și îl prăjim în tigaia cu uleiul de măsline încins.
Tăiem dovlecelul cubulețe și îl condimentăm cu sare, piper și chili.
Tăiem 3 bucățele de usturoi mărunt și le punem în tigaia cu uleiul încins.
Adăugăm dovlecelul și mai întoarcem pentru a se prăji pe toate părțile.
Când e gata, putem răzui brânză deasupra.
Ingrediente
Indicații
Luăm pieptul de pui și îl tăiem ca pentru șnițele, pe lungime și avem grijă să nu fie prea gros. Condimentăm puiul și îl prăjim în tigaia cu uleiul de măsline încins.
Tăiem dovlecelul cubulețe și îl condimentăm cu sare, piper și chili.
Tăiem 3 bucățele de usturoi mărunt și le punem în tigaia cu uleiul încins.
Adăugăm dovlecelul și mai întoarcem pentru a se prăji pe toate părțile.
Când e gata, putem răzui brânză deasupra.