O dulceață aparte, cu o aromă deosebită, pe care o poți savura ca atare sau ca sos alături de friptura preferată!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se curăță căpșunile de codițe, se spală și se pun la scurs, după care se taie în bucăți mici și se pun într-o oală.
Peste căpșuni se adaugă zahărul, firele de rozmarin și se pun pe foc. Din momentul în care începe să dea în clocot se mai lasă să fiarbă 30 de minute.
La sfârșit se scot firele de rozmarin și se adaugă gelfixul, dacă se dorește o consistență mai solidă. Se amestecă bine si se mai lasă sa dea un clocot.
Se pune dulceața în borcane sterilizate, se înfiletează capacele și se lasă la dunst uscat.
Ingrediente
Indicații
Se curăță căpșunile de codițe, se spală și se pun la scurs, după care se taie în bucăți mici și se pun într-o oală.
Peste căpșuni se adaugă zahărul, firele de rozmarin și se pun pe foc. Din momentul în care începe să dea în clocot se mai lasă să fiarbă 30 de minute.
La sfârșit se scot firele de rozmarin și se adaugă gelfixul, dacă se dorește o consistență mai solidă. Se amestecă bine si se mai lasă sa dea un clocot.
Se pune dulceața în borcane sterilizate, se înfiletează capacele și se lasă la dunst uscat.