Este o rețetă simplă, foarte gustoasă și sănătoasă. Perfectă pentru zilele de toamnă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pornim cuptorul la 180°C.
Curățăm morcovii, merele și bananele și le mărunțim în blender.
Într-un vas separat amestecam uleiul cu siropul de mentă și esența de rom.
Adăugăm stafidele și le lăsăm câteva minute să se înmoaie.
Adăugăm și morcovii, merele și bananele mărunțite și amestecăm bine.
Într-un vas separat amestecăm ingredientele solide: făina, praful de copt, scorțișoara și bicarbonatul.
Adăugăm solidele peste amestecul lichid și incorporăm totul.
Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, punem fursecurile pe care le formăm cu o lingură.
Dăm la cuptorul preîncălzit la 180°C pentru 40 de minute.
Le lăsăm sa se răcească puțin, le putem servi atât ușor călduțe, cât și rece.
Sunt perfecte dimineața la cafea sau pentru o gustare dulce și sănătoasă.
Poftă bună! 🥕
Ingrediente
Indicații
Pornim cuptorul la 180°C.
Curățăm morcovii, merele și bananele și le mărunțim în blender.
Într-un vas separat amestecam uleiul cu siropul de mentă și esența de rom.
Adăugăm stafidele și le lăsăm câteva minute să se înmoaie.
Adăugăm și morcovii, merele și bananele mărunțite și amestecăm bine.
Într-un vas separat amestecăm ingredientele solide: făina, praful de copt, scorțișoara și bicarbonatul.
Adăugăm solidele peste amestecul lichid și incorporăm totul.
Pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, punem fursecurile pe care le formăm cu o lingură.
Dăm la cuptorul preîncălzit la 180°C pentru 40 de minute.
Le lăsăm sa se răcească puțin, le putem servi atât ușor călduțe, cât și rece.
Sunt perfecte dimineața la cafea sau pentru o gustare dulce și sănătoasă.
Poftă bună! 🥕