Reteta austriaca de desert care trebuie mancat cat timp e cald.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se amesteca zaharul, laptele si drojdia si se lasa 5 min.
Se amesteca apoi cu faina, ouale, untul si sarea.
Se lasa undeva acoperita la cald 30 min.
Se pune la fiert apa cu sare.
Se fac niste galusti de coca in care se pune cam o lingura de magiun (trebuie sa fie foarte bine inchise).
Cand apa fierbe se pun la fiert pentru 10 – 15 minute.
Se scot din apa si se lasa cateva minute, dupa care se acopera cu sos de vanilie, zahar pudra si mac.
Se servesc cat sunt inca calde.
Ingrediente
Indicații
Se amesteca zaharul, laptele si drojdia si se lasa 5 min.
Se amesteca apoi cu faina, ouale, untul si sarea.
Se lasa undeva acoperita la cald 30 min.
Se pune la fiert apa cu sare.
Se fac niste galusti de coca in care se pune cam o lingura de magiun (trebuie sa fie foarte bine inchise).
Cand apa fierbe se pun la fiert pentru 10 – 15 minute.
Se scot din apa si se lasa cateva minute, dupa care se acopera cu sos de vanilie, zahar pudra si mac.
Se servesc cat sunt inca calde.