O combinație extraordinara un gust foarte foarte bun. Cred ca aceasta este rețeta mea favorita.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pun la fiert grâul cu un pic de sare, iar cantitatea de apa e cam dublu de cantitatea grâului și fierb acoperit la foc mediu cam o oră.
Într-o oale pun uleiul, și untul. Când se topește adaug ceapa albă, călesc cam 4 minute, adaug usturoiul, las încă 2 minute.
Adaug prazul tăiat în cercuri, ceapa verde și cam 150 ml de apa. Îl acopăr și las cam 10 minute, amestecând câteodată.
La sfârșit adaug smântână de gătit, sare, piper, nucșoară și mai las cam 3 - 4 minute.
Iau de pe foc și adaug leurda, tăiați mărunți, și grâul.
Servesc cu un pic de parmezan ras, ulei de cardamon și chili și decorez cu microgreens.
Ingrediente
Indicații
Pun la fiert grâul cu un pic de sare, iar cantitatea de apa e cam dublu de cantitatea grâului și fierb acoperit la foc mediu cam o oră.
Într-o oale pun uleiul, și untul. Când se topește adaug ceapa albă, călesc cam 4 minute, adaug usturoiul, las încă 2 minute.
Adaug prazul tăiat în cercuri, ceapa verde și cam 150 ml de apa. Îl acopăr și las cam 10 minute, amestecând câteodată.
La sfârșit adaug smântână de gătit, sare, piper, nucșoară și mai las cam 3 - 4 minute.
Iau de pe foc și adaug leurda, tăiați mărunți, și grâul.
Servesc cu un pic de parmezan ras, ulei de cardamon și chili și decorez cu microgreens.