Cred că sunt îndrăgostită de cardamom, așa că folosesc destul de des în bucătărie acest ingredient indiferent dacă fac cafea, prăjitură cu mere sau griș cu lapte. Această rețetă este ideală pentru mic dejun, sau o gustare dulce. Vă garantez că este delicioasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pun laptele la fiert, adaug grișul amestecând constant, apoi adaug scorțișoara, cardamomul (l-am făcut praf / pudră din semințe de cardamon), macul, anasonul, cuișoarele, zahărul vaniliat, zahărul și fierb aproximativ 10 minute.
Între timp prăjesc nuca într-o tigaie uscată.
Pun grișul într-o farfurie adâncă, peste el așez nuca prăjită și siropul de curmale / sau gemul.
Ingrediente
Indicații
Pun laptele la fiert, adaug grișul amestecând constant, apoi adaug scorțișoara, cardamomul (l-am făcut praf / pudră din semințe de cardamon), macul, anasonul, cuișoarele, zahărul vaniliat, zahărul și fierb aproximativ 10 minute.
Între timp prăjesc nuca într-o tigaie uscată.
Pun grișul într-o farfurie adâncă, peste el așez nuca prăjită și siropul de curmale / sau gemul.