Chestiile tartinabile și sățioase sunt mereu o variantă la îndemână.
Ingrediente:
400 gr Năut fiert
2 Morcovi de mărime medie
2 tbsp Ulei de măsline
2 tbsp Zeamă de lămâie
Ghimbir măcinat
2 Căței de usturoi
Curcuma
Piper
2 tbsp Apă
Mod de preparare:
1
Se curăță, se spală și se pun morcovii la fiert. După ce au fiert se scurg de apă.
2
Se pun toate ingredientele (năutul, morcovii, uleiul de măsline, zeamă de lămâie, condimentele și usturoiul zdrobit) într-un blender și se mixează până se obține o textură cremoasă.
Ingrediente
400 gr Năut fiert
2 Morcovi de mărime medie
2 tbsp Ulei de măsline
2 tbsp Zeamă de lămâie
Ghimbir măcinat
2 Căței de usturoi
Curcuma
Piper
2 tbsp Apă
Indicații
1
Se curăță, se spală și se pun morcovii la fiert. După ce au fiert se scurg de apă.
2
Se pun toate ingredientele (năutul, morcovii, uleiul de măsline, zeamă de lămâie, condimentele și usturoiul zdrobit) într-un blender și se mixează până se obține o textură cremoasă.