Hummus libanez

AutorMagda18
DificultateÎncepător

O reteta super rapida!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp total15 minute

Ingrediente:

 400 gr naut din conserva
 5 ulei masline
 1 tsp sare
 3 pasta tahini
 34 catei usturoi
 zeama de la jumătate lamaie

Mod de preparare:

1

Se scurge năutul și se pune intr-un castron. Se adaugă toate ingredientele și se pasează cu blenderul pana se obține o pasta. Dacă pasta este prea groasa puteți adauga putina zeama din cea scursa de la năut.

2

Se aseaza intr-un castron și se decorează cu ulei de măsline, fulgi chili și pătrunjel!

Ingrediente

 400 gr naut din conserva
 5 ulei masline
 1 tsp sare
 3 pasta tahini
 34 catei usturoi
 zeama de la jumătate lamaie

Indicații

1

Se scurge năutul și se pune intr-un castron. Se adaugă toate ingredientele și se pasează cu blenderul pana se obține o pasta. Dacă pasta este prea groasa puteți adauga putina zeama din cea scursa de la năut.

2

Se aseaza intr-un castron și se decorează cu ulei de măsline, fulgi chili și pătrunjel!

Note

Hummus libanez