O reteta super rapida!
Ingrediente:
400 gr naut din conserva
5 ulei masline
1 tsp sare
3 pasta tahini
34 catei usturoi
zeama de la jumătate lamaie
Mod de preparare:
1
Se scurge năutul și se pune intr-un castron. Se adaugă toate ingredientele și se pasează cu blenderul pana se obține o pasta. Dacă pasta este prea groasa puteți adauga putina zeama din cea scursa de la năut.
2
Se aseaza intr-un castron și se decorează cu ulei de măsline, fulgi chili și pătrunjel!
Ingrediente
400 gr naut din conserva
5 ulei masline
1 tsp sare
3 pasta tahini
34 catei usturoi
zeama de la jumătate lamaie
Indicații
1
Se scurge năutul și se pune intr-un castron. Se adaugă toate ingredientele și se pasează cu blenderul pana se obține o pasta. Dacă pasta este prea groasa puteți adauga putina zeama din cea scursa de la năut.
2
Se aseaza intr-un castron și se decorează cu ulei de măsline, fulgi chili și pătrunjel!