Rețetă pentru icre de fasole cu ceapă verde, de post, o gustare sănătoasă, proaspătă și delicioasă.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Strecoară fasolea din conservă apoi clătește-o bine cu apă rece de la robinet.
Scurge bine fasolea de apă și pune-o într-un bol nu foarte larg apoi paseaz-o cu ajutorul blenderului vertical.
Mai departe adaugă zeama de lămâie, uleiul puțin câte puțin și continuă să amesteci până când termini de încorporat uleiul.
Toacă mărunt ceapa verde și adaug-o în salată.
Potrivește de sare și piper apoi servește pe o felie de pâine prăjită, alături de o salată verde sau simplă, ca o gustare.
Ingrediente
Indicații
Strecoară fasolea din conservă apoi clătește-o bine cu apă rece de la robinet.
Scurge bine fasolea de apă și pune-o într-un bol nu foarte larg apoi paseaz-o cu ajutorul blenderului vertical.
Mai departe adaugă zeama de lămâie, uleiul puțin câte puțin și continuă să amesteci până când termini de încorporat uleiul.
Toacă mărunt ceapa verde și adaug-o în salată.
Potrivește de sare și piper apoi servește pe o felie de pâine prăjită, alături de o salată verde sau simplă, ca o gustare.