Mămăliga cu ciuperci este o rețetă clasică, însă cu niște condimente în plus se poate face mai interesantă și delicioasă.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pun mălaiul la fiert cam 15 minute și amestec încontinuu, când e aproape gata adaug rozmarinul, untul, parmezanul și sarea și mai las încă aproximativ 2 minute.
Într-o tigaie pun un pic de ulei, adaug usturoiul tăiat mărunt și îl călesc cam două minute.
După care adaug ciupercile, tarhonul, cimbrișorul, sarea și piperul și le călesc cam 7 minute.
La sfârșit se poate decora cu cimbrișor, rozmarin sau cu microgreens / germeni.
Ingrediente
Indicații
Pun mălaiul la fiert cam 15 minute și amestec încontinuu, când e aproape gata adaug rozmarinul, untul, parmezanul și sarea și mai las încă aproximativ 2 minute.
Într-o tigaie pun un pic de ulei, adaug usturoiul tăiat mărunt și îl călesc cam două minute.
După care adaug ciupercile, tarhonul, cimbrișorul, sarea și piperul și le călesc cam 7 minute.
La sfârșit se poate decora cu cimbrișor, rozmarin sau cu microgreens / germeni.