Iată o nouă rețetă din copilărie. E super delicioasă si e ușor de făcut.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pun orezul în apă și fierb până când e aproape gata -aproximativ 15 minute. După ce s-a fiert, scurg apa din oală și torn laptele apoi fierb orezul cu laptele până când e fiert de tot orezul și devine cremos, adaug cardamonul, scorțișoara, zahărul și zahărul vaniliat.
Până când fierbe orezul, tai un capac la fiecare măr in parte și apoi scobesc merele.
Voi umple merele cu orezul, iar pe fiecare măr pun o bucățică de unt și pun capacul mărului.
Pun în cuptorul preîncălzit la 180° grade cam 40 de minute.
Ingrediente
Indicații
Pun orezul în apă și fierb până când e aproape gata -aproximativ 15 minute. După ce s-a fiert, scurg apa din oală și torn laptele apoi fierb orezul cu laptele până când e fiert de tot orezul și devine cremos, adaug cardamonul, scorțișoara, zahărul și zahărul vaniliat.
Până când fierbe orezul, tai un capac la fiecare măr in parte și apoi scobesc merele.
Voi umple merele cu orezul, iar pe fiecare măr pun o bucățică de unt și pun capacul mărului.
Pun în cuptorul preîncălzit la 180° grade cam 40 de minute.