Negresă raw cu fistic și caise

AutorDulce by Ana
DificultateÎncepător

Unul dintre deserturile raw preferate, foarte simplu de făcut și perfectă atunci când vrem ceva delicios fără zahăr.

ShareSave
Randamente16 porțiiTimp de pregătire20 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

Negresa
 305 gr curmale fără sâmburi
 50 gr fistic
 100 gr migdale
 60 gr pudră de cacao
 7 gr extract de vanilie
 15 gr ulei de cocos, topit
 80 gr pudră proteică din zer, vanilie
 6 până la 8 linguri de apă
 2 gr sare
Glazura
 30 gr pudră de cacao
 50 gr miere sau sirop de agave / arțar
 30 gr ulei de cocos, topit
 25 gr extract de vanilie
Opțional
 25 gr fistic
 50 gr caise uscate

Mod de preparare:

1

Adăugăm fisticul, migdalele, curmalele, pudra de cacao, extractul de vanilie, uleiul de cocos, pudra proteică, apa (în funcție de pudra proteică, ​​între 6 și 8 linguri) și sarea, în vasul unui robot de bucătărie.

Procesăm până când este complet combinat și amestecul își menține forma.

2

Captușim o tavă pătrată de 20x20cm cu hârtie de copt, în așa fel încât marginile să fie mai lungi decât tava pentru a ușura scoaterea odată ce este închegată.

3

Întindem amestecul în tava pregătită și apăsăm cu spatele unei linguri umede pentru a crea o suprafață netedă.

4

Pregătim glazura. Într-un castron mic combinam pudra de cacao cu mierea (agave / sirop de arțar), ulei de cocos și extractul de vanilie.

5

Întindem uniform glazura peste amestecul din tavă și adăugăm deasupra fisticul și caisele uscate tocate.

6

Punem la frigider timp de 2 ore sau peste noapte pentru a se întări.

Păstram negresa în frigider.

Ingrediente

Negresa
 305 gr curmale fără sâmburi
 50 gr fistic
 100 gr migdale
 60 gr pudră de cacao
 7 gr extract de vanilie
 15 gr ulei de cocos, topit
 80 gr pudră proteică din zer, vanilie
 6 până la 8 linguri de apă
 2 gr sare
Glazura
 30 gr pudră de cacao
 50 gr miere sau sirop de agave / arțar
 30 gr ulei de cocos, topit
 25 gr extract de vanilie
Opțional
 25 gr fistic
 50 gr caise uscate

Indicații

1

Adăugăm fisticul, migdalele, curmalele, pudra de cacao, extractul de vanilie, uleiul de cocos, pudra proteică, apa (în funcție de pudra proteică, ​​între 6 și 8 linguri) și sarea, în vasul unui robot de bucătărie.

Procesăm până când este complet combinat și amestecul își menține forma.

2

Captușim o tavă pătrată de 20x20cm cu hârtie de copt, în așa fel încât marginile să fie mai lungi decât tava pentru a ușura scoaterea odată ce este închegată.

3

Întindem amestecul în tava pregătită și apăsăm cu spatele unei linguri umede pentru a crea o suprafață netedă.

4

Pregătim glazura. Într-un castron mic combinam pudra de cacao cu mierea (agave / sirop de arțar), ulei de cocos și extractul de vanilie.

5

Întindem uniform glazura peste amestecul din tavă și adăugăm deasupra fisticul și caisele uscate tocate.

6

Punem la frigider timp de 2 ore sau peste noapte pentru a se întări.

Păstram negresa în frigider.

Note

Negresă raw cu fistic și caise