Un desert al copilăriei pe care îl mâncăm cu câteva linguri de magiun de prune și era un deliciu. 😋 Și acum îmi place la fel de mult iar varianta asta ne-a cucerit pe toți trei 🙈
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem orezul la fiert (la foc mic) împreună cu laptele pentru aproximativ 15 minute, iar spre final adăugăm untul.
Blenduim sau zdrobim foarte bine bananele, adăugăm karobul și punem amestecul obținut peste orezul fiert.
*Pentru prichindei hidratăm orezul 9 ore în apă cu zeamă de lămâie.
Ingrediente
Indicații
Punem orezul la fiert (la foc mic) împreună cu laptele pentru aproximativ 15 minute, iar spre final adăugăm untul.
Blenduim sau zdrobim foarte bine bananele, adăugăm karobul și punem amestecul obținut peste orezul fiert.
*Pentru prichindei hidratăm orezul 9 ore în apă cu zeamă de lămâie.