Orez cu lapte și karob

Autorpapadelicioss
DificultateÎncepător

Un desert al copilăriei pe care îl mâncăm cu câteva linguri de magiun de prune și era un deliciu. 😋 Și  acum îmi place la fel de mult iar varianta asta ne-a cucerit pe toți trei 🙈

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare15 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 1 mg Orez basmati
 3 cești Lapte (vegetal sau animal)
 2 Banane (coapte)
 2 Karob
 1 tsp Unt

Mod de preparare:

1

Punem orezul la fiert (la foc mic) împreună cu laptele pentru aproximativ 15 minute, iar spre final adăugăm untul.

2

Blenduim sau zdrobim foarte bine bananele, adăugăm karobul și punem amestecul obținut peste orezul fiert.

*Pentru prichindei hidratăm orezul 9 ore în apă cu zeamă de lămâie.

Ingrediente

 1 mg Orez basmati
 3 cești Lapte (vegetal sau animal)
 2 Banane (coapte)
 2 Karob
 1 tsp Unt

Indicații

1

Punem orezul la fiert (la foc mic) împreună cu laptele pentru aproximativ 15 minute, iar spre final adăugăm untul.

2

Blenduim sau zdrobim foarte bine bananele, adăugăm karobul și punem amestecul obținut peste orezul fiert.

*Pentru prichindei hidratăm orezul 9 ore în apă cu zeamă de lămâie.

Note

Orez cu lapte și karob