Un mic dejun consistent, sănătos și gustos cu ingrediente comune, ce nu necesită mult timp pentru a le prepara!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pune uleiul într-o tigaie neaderentă la foc mic.
Când uleiul s-a încălzit adaugă oul și ține-l pe foc până când albușul este bine gătit, iar gălbenușul își păstrează încă culoarea, fără să se albească.
Avocado-ul se taie pe jumătate și miezul acestuia se pune într-un castron, unde cu o furculiță îl mărunțesți bine, până devine o pastă.
Adaugă puțină sare, zeama de lămâie, usturoiul zdrobit și un praf de piper.
Amestecă bine totul, potrivește de sare și pasta de avocado este gata.
Ingrediente
Indicații
Pune uleiul într-o tigaie neaderentă la foc mic.
Când uleiul s-a încălzit adaugă oul și ține-l pe foc până când albușul este bine gătit, iar gălbenușul își păstrează încă culoarea, fără să se albească.
Avocado-ul se taie pe jumătate și miezul acestuia se pune într-un castron, unde cu o furculiță îl mărunțesți bine, până devine o pastă.
Adaugă puțină sare, zeama de lămâie, usturoiul zdrobit și un praf de piper.
Amestecă bine totul, potrivește de sare și pasta de avocado este gata.