La noi in familie papanașii nu au fost niciodată refuzați. Oricât de multi as face, niciodată nu sunt prea multi!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Prima data incepem cu brânza. Aceasta trebuie sa fie proaspătă și să fie foarte bine scursă de zer.
Amestecam bine toate ingredientele. Nu adăugați faina mai multa decât este scris în rețeta. Chiar daca aluatul va fi lipicios, pentru modelarea papanașilor puteți să vă ajutați de faina.
După ce încorporați bine toate ingredientele puteți să vă apucați de modelat.
Apoi ii prjiti in baie de ulei, încins, la foc mediu. Scoateți papanașii pe un prosop absorbant.
Papanașii îi veți servi cu smântână grasă și dulceață. Noi o preferăm pe cea de vișine sau afine. Voi puteți folosi ce va place.
Va garantez că o să vă placă!
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Prima data incepem cu brânza. Aceasta trebuie sa fie proaspătă și să fie foarte bine scursă de zer.
Amestecam bine toate ingredientele. Nu adăugați faina mai multa decât este scris în rețeta. Chiar daca aluatul va fi lipicios, pentru modelarea papanașilor puteți să vă ajutați de faina.
După ce încorporați bine toate ingredientele puteți să vă apucați de modelat.
Apoi ii prjiti in baie de ulei, încins, la foc mediu. Scoateți papanașii pe un prosop absorbant.
Papanașii îi veți servi cu smântână grasă și dulceață. Noi o preferăm pe cea de vișine sau afine. Voi puteți folosi ce va place.
Va garantez că o să vă placă!
Pofta buna!