Dulcele care se regăsește mereu pe masa de Paște.

Ingrediente:
Mod de preparare:
Separăm ouăle. Punem stafidele la hidratat în apă caldă pentru 15 minute. După acest timp le scurgem foarte bine de apă.
Batem albușurile spumă cu o linguriță de miere. Într-un alt bol batem gălbenușurile cu restul de miere, adăugăm și coaja rasă de lămâie.
Într-un bol punem brânza, adăugăm gălbenușul, făina și amestecam până încorporăm bine toate ingredientele. La final adăugăm albușul. Îl încorporam cu ajutorul unei spatule cu mișcări lente de jos în sus , pentru a se păstra compoziția aerată.
Tapetam o tavă cu hârtie de copt, punem compoziția și băgăm tava în cuptorul preincalzit la 180˚C pentru 60 de minute.
Timpul de coacere poate fi diferit în funcție de diametrul tăvi în care punem compoziția. Eu am folosit o tavă cu diametrul de 22 cm. Dacă aveți brânză cu mai mult zer, o puneți puțin la scurs într-o sită.
Ingrediente
Indicații
Separăm ouăle. Punem stafidele la hidratat în apă caldă pentru 15 minute. După acest timp le scurgem foarte bine de apă.
Batem albușurile spumă cu o linguriță de miere. Într-un alt bol batem gălbenușurile cu restul de miere, adăugăm și coaja rasă de lămâie.
Într-un bol punem brânza, adăugăm gălbenușul, făina și amestecam până încorporăm bine toate ingredientele. La final adăugăm albușul. Îl încorporam cu ajutorul unei spatule cu mișcări lente de jos în sus , pentru a se păstra compoziția aerată.
Tapetam o tavă cu hârtie de copt, punem compoziția și băgăm tava în cuptorul preincalzit la 180˚C pentru 60 de minute.
Timpul de coacere poate fi diferit în funcție de diametrul tăvi în care punem compoziția. Eu am folosit o tavă cu diametrul de 22 cm. Dacă aveți brânză cu mai mult zer, o puneți puțin la scurs într-o sită.