Gustul aromat al acestor paste te vor face să îți dorești încă o porție. Textura fragedă a pieptului de pui în sosul de roșii în combinație cu pastele moi vor alcătui meniul perfect pentru orice ocazie.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se toacă mărunt cepele și se pun la călit pentru 2-3 minute.
Se toacă ardeiul iute și usturoiul, se adaugă peste ceapă și se lasă la călit până se înmoaie.
Pieptul de pui se taie cubulețe și se adaugă peste ingredientele călite.
Roșiile se toacă și se adaugă în tigaie când pieptul de pui devine albicios, apoi se adaugă bulionul, sarea și piperul și se fierb cu un capac deasupra pentru 20 de minute.
Pastele se fierb în paralel timp de 8-10 minute, în funcție de pastele alese.
După ce au fiert, pastele se scurg și se amestecă cu pieptul de pui.
Pentru decor se poate adăuga cașcaval ras sau pătrunjel tocat mărunt.
Ingrediente
Indicații
Se toacă mărunt cepele și se pun la călit pentru 2-3 minute.
Se toacă ardeiul iute și usturoiul, se adaugă peste ceapă și se lasă la călit până se înmoaie.
Pieptul de pui se taie cubulețe și se adaugă peste ingredientele călite.
Roșiile se toacă și se adaugă în tigaie când pieptul de pui devine albicios, apoi se adaugă bulionul, sarea și piperul și se fierb cu un capac deasupra pentru 20 de minute.
Pastele se fierb în paralel timp de 8-10 minute, în funcție de pastele alese.
După ce au fiert, pastele se scurg și se amestecă cu pieptul de pui.
Pentru decor se poate adăuga cașcaval ras sau pătrunjel tocat mărunt.