Pentru cei care iubesc pestele, o rețetă simplă și gustoasă perfectă pentru masa de prânz sau cină.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Așezăm peștele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Condimentam cu piper, cimbru și amestecul de condimente. Îl stropim cu puțină zeamă de lămâie și pulverizăm/ungem cu puțin ulei de măsline.
Cartofi îi tăiem felii, îi condimentam cu boia, piper, usturoi, adaugăm și puțin ulei de măsline. Îi punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt împreună cu roșiile. Bagăm totul în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 20 de minute.
Pentru noi îmi place să ung peștele după ce îl scot din cuptor cu un amestec din pătrunjel, ulei de măsline și usturoi zdrobit.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Așezăm peștele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Condimentam cu piper, cimbru și amestecul de condimente. Îl stropim cu puțină zeamă de lămâie și pulverizăm/ungem cu puțin ulei de măsline.
Cartofi îi tăiem felii, îi condimentam cu boia, piper, usturoi, adaugăm și puțin ulei de măsline. Îi punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt împreună cu roșiile. Bagăm totul în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 20 de minute.
Pentru noi îmi place să ung peștele după ce îl scot din cuptor cu un amestec din pătrunjel, ulei de măsline și usturoi zdrobit.
Poftă bună!