Păstrăv la cuptor cu cartofi și roși

Autorpapadelicioss
DificultateÎncepător

Pentru cei care iubesc pestele, o rețetă simplă și gustoasă perfectă pentru masa de prânz sau cină.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire15 minuteTimp de preparare20 minuteTimp total35 minute

Ingrediente:

 2 bucăți de păstrăv
 piper
 cimbru
 amestec de condimente (coriandru, muștar, usturoi)
 lămâie
 ulei de măsline
 4 cartofi de mărime medie
 roși cherry
 boia de ardei dulce
 usturoi granulat

Mod de preparare:

1

Așezăm peștele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Condimentam cu piper, cimbru și amestecul de condimente. Îl stropim cu puțină zeamă de lămâie și pulverizăm/ungem cu puțin ulei de măsline.

2

Cartofi îi tăiem felii, îi condimentam cu boia, piper, usturoi, adaugăm și puțin ulei de măsline. Îi punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt împreună cu roșiile. Bagăm totul în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 20 de minute.

3

Pentru noi îmi place să ung peștele după ce îl scot din cuptor cu un amestec din pătrunjel, ulei de măsline și usturoi zdrobit.
Poftă bună!

Ingrediente

 2 bucăți de păstrăv
 piper
 cimbru
 amestec de condimente (coriandru, muștar, usturoi)
 lămâie
 ulei de măsline
 4 cartofi de mărime medie
 roși cherry
 boia de ardei dulce
 usturoi granulat

Indicații

1

Așezăm peștele într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Condimentam cu piper, cimbru și amestecul de condimente. Îl stropim cu puțină zeamă de lămâie și pulverizăm/ungem cu puțin ulei de măsline.

2

Cartofi îi tăiem felii, îi condimentam cu boia, piper, usturoi, adaugăm și puțin ulei de măsline. Îi punem într-o tavă tapetată cu hârtie de copt împreună cu roșiile. Bagăm totul în cuptorul preîncălzit la 200 de grade pentru 20 de minute.

3

Pentru noi îmi place să ung peștele după ce îl scot din cuptor cu un amestec din pătrunjel, ulei de măsline și usturoi zdrobit.
Poftă bună!

Note

Păstrăv la cuptor cu cartofi și roși