E foarte important să mâncăm cât mai variat. Combinația aceasta sigur nu vă va dezamăgi.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Pun fasolea la fiert aproximativ 30 de minute (cu o zi înainte am pus-o în apă la inmuiat).
Tai feniculul în felii subțiri.
Intr-o tigaie pun un pic de ulei de măsline și condimentele (garam masala, turmeric, chili, sare, piper, coriandru).
Când s-a încălzit uleiul pun câte o felie de fenicul și o prăjesc cam câte 1 minut pe fiecare parte.
Intr-un wok pun puțin de ulei și pun ciupercile întregi și 5 catei de usturoi tăiați subțire și le prăjesc. Cam în 7 minute ar trebui să fie gata.
Când s-a fiert fasolea o pun în blender, adaug cei 5 căței de usturoi care au rămas, iaurtul, sarea și piperul și le blenduiesc.
Eu am fiert și niște oua de prepeliță pe lângă, dar e bun și fără.
Montez în farfurie fasolea piure, ciupercile și feniculul.
Ingrediente
Indicații
Pun fasolea la fiert aproximativ 30 de minute (cu o zi înainte am pus-o în apă la inmuiat).
Tai feniculul în felii subțiri.
Intr-o tigaie pun un pic de ulei de măsline și condimentele (garam masala, turmeric, chili, sare, piper, coriandru).
Când s-a încălzit uleiul pun câte o felie de fenicul și o prăjesc cam câte 1 minut pe fiecare parte.
Intr-un wok pun puțin de ulei și pun ciupercile întregi și 5 catei de usturoi tăiați subțire și le prăjesc. Cam în 7 minute ar trebui să fie gata.
Când s-a fiert fasolea o pun în blender, adaug cei 5 căței de usturoi care au rămas, iaurtul, sarea și piperul și le blenduiesc.
Eu am fiert și niște oua de prepeliță pe lângă, dar e bun și fără.
Montez în farfurie fasolea piure, ciupercile și feniculul.