O rețetă de aperitiv de care noi ne-am îndrăgostit. O facem mai ales când avem musafiri sau plecam la drum lung. E foarte buna de luat la pachețel. Fie pe drum, fie la birou sau la școală este oricum la îndemână.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Spălăm bine dovlecelul și îl dăm pe răzătoare. Îl scurgem bine bine de zeama.
Peste dovlecel adăugăm ouăle, apoi smântâna, sarea, piperul și amestecăm. Adăugăm 1 ardei capia tăiat cubulețe, baconul și cașcavalul.
Apoi adăugăm faina cu praful de copt. Omogenizam compoziția și o dam la cuptorul preîncălzit la 180 de grade 30-40 de minute.
Se feliază rece.
Ingrediente
Indicații
Spălăm bine dovlecelul și îl dăm pe răzătoare. Îl scurgem bine bine de zeama.
Peste dovlecel adăugăm ouăle, apoi smântâna, sarea, piperul și amestecăm. Adăugăm 1 ardei capia tăiat cubulețe, baconul și cașcavalul.
Apoi adăugăm faina cu praful de copt. Omogenizam compoziția și o dam la cuptorul preîncălzit la 180 de grade 30-40 de minute.
Se feliază rece.