Pentru zilele de post o quesadilla vegetală bine coaptă și umplută cu legume la alegere, poate fi o alegere mai mult decât perfectă!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Toarnă făina într-un bol, adaugă praful de sare, praful de copt, apa minerală și la final cele trei linguri de ulei.
Amestecă bine toate ingredientele, până obții un aluat omogen, fără cocoloașe. De asemenea poți adăuga și semințe de in, pentru un plus de gust, cât și pentru excelentele proprietăți ale acestora.
Pune o tigaie non-aderentă la foc și coace lipiile una câte una, la fel ca la clătite.
Umple lipiile cu felii de cașcaval, cartofi prăjiți, brânză și legume la alegere. Pune umplutura pe una dintre jumătăți, cealaltă jumătate a lipiei las-o liberă pentru a putea împături la final.
Împătrurește lipia pe jumătate și pune-o în tigaia bine încinsă sau pe grill, câte 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente
Indicații
Toarnă făina într-un bol, adaugă praful de sare, praful de copt, apa minerală și la final cele trei linguri de ulei.
Amestecă bine toate ingredientele, până obții un aluat omogen, fără cocoloașe. De asemenea poți adăuga și semințe de in, pentru un plus de gust, cât și pentru excelentele proprietăți ale acestora.
Pune o tigaie non-aderentă la foc și coace lipiile una câte una, la fel ca la clătite.
Umple lipiile cu felii de cașcaval, cartofi prăjiți, brânză și legume la alegere. Pune umplutura pe una dintre jumătăți, cealaltă jumătate a lipiei las-o liberă pentru a putea împături la final.
Împătrurește lipia pe jumătate și pune-o în tigaia bine încinsă sau pe grill, câte 2-3 minute pe fiecare parte.