Quesadilla vegetariană

Autorshteff16
DificultateÎncepător

Quesadilla vegetariană este un preparat care niciodată nu vă va dezamăgi. Pentru iubitorii de mâncare mexicană, chiar și aceasta variantă vegetariană va fi o surpriză plăcută. De asemenea, poate fi o cina gustoasă sau un prânz delicios și rapid. Este o rețetă ușoară, rapidă și un belșug de vitamine și nutrienți datorită multitudinii de legume pe care le conține.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire10 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total20 minute

Ingrediente:

 2 Lipii
 100 gr Mozzarella
 Câteva frunze de spanac
 Jumătate de ardei gras roșu
 1 Avocado
 40 gr Boabe de porumb
 40 gr Boabe de fasole roșie
 1 Roșie
 1 Cățel de usturoi
 Sare
 Piper

Mod de preparare:

1

Avocado se pisează și se amestecă cu cățelul de usturoi pisat, sare și piper până devine o pastă.

2

Se ung ambele lipii cu avocado, după care se adaugă frunzele de spanac, ardeiul, porumbul, fasolea, feliile de roșie, mozzarella rasă iar peste se pune cealaltă lipie.

3

Se așează quesadilla pe grillul încins și se coace 5-7 minute, apoi se întoarce pe celălalta parte și se coace timp de 5 minute. Se taie in triunghiuri și se servește caldă sau rece.

Ingrediente

 2 Lipii
 100 gr Mozzarella
 Câteva frunze de spanac
 Jumătate de ardei gras roșu
 1 Avocado
 40 gr Boabe de porumb
 40 gr Boabe de fasole roșie
 1 Roșie
 1 Cățel de usturoi
 Sare
 Piper

Indicații

1

Avocado se pisează și se amestecă cu cățelul de usturoi pisat, sare și piper până devine o pastă.

2

Se ung ambele lipii cu avocado, după care se adaugă frunzele de spanac, ardeiul, porumbul, fasolea, feliile de roșie, mozzarella rasă iar peste se pune cealaltă lipie.

3

Se așează quesadilla pe grillul încins și se coace 5-7 minute, apoi se întoarce pe celălalta parte și se coace timp de 5 minute. Se taie in triunghiuri și se servește caldă sau rece.

Quesadilla vegetariană