Ratatouille by Florance

AutorFlorance
DificultateÎncepător

O rețetă franțuzească vegetariană delicioasă, sățioasă și ușor de preparat!

ShareSave
Randamente1 porțieTimp total1 oră 20 minute

Ingrediente:

 1 Vânătă
 1 Dovlecel
 3 Ciuperci champignon
 2 Cartofi
 1 Legătură pătrunjel
Pentru sos
 100 gr Pasta de rosii
 1 tsp Ierburi aromatice
 2 grăunți de usturoi

Mod de preparare:

1

Se prepară un sos din pasta de rosii, apa, usturoi și ierburi aromatice.
Se spală toate legumele și se taie rondele.
Se așează într-o tavă de yena rotundă.

2

Se dau la cuptor la foc mediu pentru 30-40 de minute.
La final se adaugă pătrunjel din abundență.
Mirosul și gustul sunt ceva de nedescris.

Poftă bună!

Ingrediente

 1 Vânătă
 1 Dovlecel
 3 Ciuperci champignon
 2 Cartofi
 1 Legătură pătrunjel
Pentru sos
 100 gr Pasta de rosii
 1 tsp Ierburi aromatice
 2 grăunți de usturoi

Indicații

1

Se prepară un sos din pasta de rosii, apa, usturoi și ierburi aromatice.
Se spală toate legumele și se taie rondele.
Se așează într-o tavă de yena rotundă.

2

Se dau la cuptor la foc mediu pentru 30-40 de minute.
La final se adaugă pătrunjel din abundență.
Mirosul și gustul sunt ceva de nedescris.

Poftă bună!

Note

Ratatouille by Florance