O ruladă rapidă, super bună și de mare efect
Ingrediente:
Mod de preparare:
Măcinăm biscuiții mărunt.
Separat punem zahărul la caramelizat. Când prinde o culoare frumosă, adăugăm apa. Lăsăm să fiarbă până se va topi tot caramelul, apoi adăugăm untul și zahărul vanilat.
Adăugăm acest lichid peste biscuiții măcinați și imediat după ce omogenizăm întindem această cremă pe foaia de napolitană. E important acest lucru, pentru că foaia se va înmuia.
Pentru crema de nuna de cocos: punem zahărul cu cele 6 linguri de apă la fiert. Când se topește zahărul, adăugăm untul și laptele praf. Omogenizăm, apoi adăugăm nuca de cocos și lăsăm compoziția la foc mic până se îngroașă. Această cremă o întindem fierbinte peste crema de biscuiți.
Rulăm apoi strâns foaia de napolitantă. Se va rula ușor, pentru că deja este moale de la cremele calde. Dăm rulada la rece 3-4 ore apoi o putem felia.
Ingrediente
Indicații
Măcinăm biscuiții mărunt.
Separat punem zahărul la caramelizat. Când prinde o culoare frumosă, adăugăm apa. Lăsăm să fiarbă până se va topi tot caramelul, apoi adăugăm untul și zahărul vanilat.
Adăugăm acest lichid peste biscuiții măcinați și imediat după ce omogenizăm întindem această cremă pe foaia de napolitană. E important acest lucru, pentru că foaia se va înmuia.
Pentru crema de nuna de cocos: punem zahărul cu cele 6 linguri de apă la fiert. Când se topește zahărul, adăugăm untul și laptele praf. Omogenizăm, apoi adăugăm nuca de cocos și lăsăm compoziția la foc mic până se îngroașă. Această cremă o întindem fierbinte peste crema de biscuiți.
Rulăm apoi strâns foaia de napolitantă. Se va rula ușor, pentru că deja este moale de la cremele calde. Dăm rulada la rece 3-4 ore apoi o putem felia.