O gustare rapidă și absolut savuroasă de dovlecei cu brânză la cuptor, numai bună pentru prânz sau cină, sănătoasă și ușor de preparat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Speli dovleceii, îi cureți de coajă, apoi îi tai felii subțiri pe lungime. Îi pui într-o tavă, îi stropești cu puțină sare și îi lași să se înmoaie pentru a putea fi manevrabili.
Dai brânza pe răzătoare și o amesteci cu 2 ouă și cu jumătate din mărarul tocat. Pui, apoi, pe fiecare felie de dovlecel 1 lingură din compoziția de brânză, rulezi și așezi ruloul în picioare într-o tavă sau formă rotundă tapetată cu hârtie de copt sau unsă cu ulei.
Pregătești astfel toți dovleceii și îi așezi unul lângă altul în tavă, până o vei umple.
Amesteci smântâna cu mărarul și ouăle rămase, apoi torni compoziția peste dovlecei și dai totul la cuptor, la 180 de grade, pentru 30 de minute.
Ingrediente
Indicații
Speli dovleceii, îi cureți de coajă, apoi îi tai felii subțiri pe lungime. Îi pui într-o tavă, îi stropești cu puțină sare și îi lași să se înmoaie pentru a putea fi manevrabili.
Dai brânza pe răzătoare și o amesteci cu 2 ouă și cu jumătate din mărarul tocat. Pui, apoi, pe fiecare felie de dovlecel 1 lingură din compoziția de brânză, rulezi și așezi ruloul în picioare într-o tavă sau formă rotundă tapetată cu hârtie de copt sau unsă cu ulei.
Pregătești astfel toți dovleceii și îi așezi unul lângă altul în tavă, până o vei umple.
Amesteci smântâna cu mărarul și ouăle rămase, apoi torni compoziția peste dovlecei și dai totul la cuptor, la 180 de grade, pentru 30 de minute.