Contul meu

Ioana Cosmina
My Recipes
Cremșnit falsBy Ioana CosminaPrăjitura cremșnit fals este prăjitura renumită pentru modul în care își formează singură straturile în timpul coacerii. Dintr-un aluat lichid vor rezulta trei straturi de prăjitură, două de blat, iar la mijloc o cremă delicioasă asemănătoare la gust cu crema de zahăr ars.
Sirop de socBy Ioana CosminaDeosebit de aromat și parfumat, un bun remediu într-o zi călduroasă de vară, alături de apă minerală, lămâie și câteva cuburi de gheață!
Sirop din muguri de bradBy Ioana CosminaRețetă detaliată și explicată pas cu pas pentru sirop din muguri de brad facut în casă, un remediu natural excelent în caz de tuse sau alte probleme respiratorii, dar și o delicioasă băutură răcoritoare pe timpul verii după ce a fost diluat cu apă minerală.
Dulceață de afineBy Ioana CosminaRețetă pentru dulceață de afine fiartă în suc propriu, fără conservanți sau gelifianți artificiali, extraordinar de gustoasă și aspectuoasă. Se pregătește ușor, nu necesită tehnici complicate de gătire, iar produsul final va fi un deliciu pentru zilele de zi cu zi.
Budincă de brânză cu macaroaneBy Ioana CosminaUn dulce clasic, simplu, ușor de pregătit, fără ingrediente și tehnici complicate, ce va fi cu siguranță pe gustul tuturor!
Rulouri de dovlecei cu brânză la cuptorBy Ioana CosminaO gustare rapidă și absolut savuroasă de dovlecei cu brânză la cuptor, numai bună pentru prânz sau cină, sănătoasă și ușor de preparat.
Frigărui de puiBy Ioana CosminaFrigărui din piept de pui marinat cu legume, o mâncare sănătoasă, numai bună pentru o masă în familie sau un răsfăț culinar de weekend.
Shaorma de casăBy Ioana CosminaShaorma de casă este un preparat la fel de gustos și savuros precum produsul original.
Ardei umpluți cu piept de curcan și orezBy Ioana CosminaO mâncare de ardei umpluți îți oferă o masă completă și gustoasă pe care o poți pregăti tot timpul anului, dar mai ales vara, când legumele sunt proaspete!
Sarmale de post cu nucă, ciuperci și orezBy Ioana CosminaRețetă pentru sarmale de post cu nucă, ciuperci și orez, simplu de gătit și extraordinar de gustoase. Aceste sarmale de post constituie o mâncare tradițională perfectă pentru perioadele de post sau pentru cei care nu pot consuma carne din diverse motive, fie legate de sănătate, fie legate de stilul de viață.