Salatele cu paste au început să fie foarte populare deoarece sunt simplu de făcut și foarte gustoase. Se pot adăuga diverse ingrediente pentru a obține gusturi diferite, astfel încât salata mereu va avea alt gust și niciodată nu va deveni un preparat monoton. Una dintre cele mai bune combinații este cea dintre paste și creveți, o combinație perfectă pentru un prânz rapid și gustos.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun pastele la fiert într-un litru de apa conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
În tigaia încinsa se adaug o lingură de ulei de măsline, usturoiul pisat și se călesc creveții timp de 10-12 minute.
După ce pastele au fiert, se scurg de apa și se lasă la răcit câteva minute.
Între timp, celelalte ingrediente pentru salata se taie și se așează într-un bol.
Pentru dressing, amestecați iaurtul cu zeama de lămâie, sare și piper.
Când pastele s-au răcit, adăugați-le peste legume și asezonați salata. Se poate servi calda sau se poate lăsa la frigider o oră și se servește rece.
Ingrediente
Indicații
Se pun pastele la fiert într-un litru de apa conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
În tigaia încinsa se adaug o lingură de ulei de măsline, usturoiul pisat și se călesc creveții timp de 10-12 minute.
După ce pastele au fiert, se scurg de apa și se lasă la răcit câteva minute.
Între timp, celelalte ingrediente pentru salata se taie și se așează într-un bol.
Pentru dressing, amestecați iaurtul cu zeama de lămâie, sare și piper.
Când pastele s-au răcit, adăugați-le peste legume și asezonați salata. Se poate servi calda sau se poate lăsa la frigider o oră și se servește rece.