Deliciu culinar.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Curatam patravii, ii spalam sub jet de apa si ii lasam la scurs pe un prosop.
Ii condimentam cu sare si piper si ii punem pe gratar, cateva minute pe fiecare parte.
Punem si legumele pe gratar si le lasam sa se coaca. Avem grija sa le intoarcem pe toate partile.
Cuatam legumele coapte , le tocam cubulete si le punem la fiert . In apa punem uleiul, otetul, sarea boiaua si piperul.
Lasam sa dea in cateva clocote.
Intr-o tava adanca punem pestele si turnam deasupra saramura. Adaugam patrunjelul tocat si zeama de lamaie.
Ingrediente
Indicații
Curatam patravii, ii spalam sub jet de apa si ii lasam la scurs pe un prosop.
Ii condimentam cu sare si piper si ii punem pe gratar, cateva minute pe fiecare parte.
Punem si legumele pe gratar si le lasam sa se coaca. Avem grija sa le intoarcem pe toate partile.
Cuatam legumele coapte , le tocam cubulete si le punem la fiert . In apa punem uleiul, otetul, sarea boiaua si piperul.
Lasam sa dea in cateva clocote.
Intr-o tava adanca punem pestele si turnam deasupra saramura. Adaugam patrunjelul tocat si zeama de lamaie.