Shakshouka sau ouă poșate în roșii: o rețetă evreiască delicioasă și sățioasă. Ingredientele sunt suficiente pentru doua portii.
Enjoy!
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spală, se taie și se pun la călit ceapa, ardeiul gras și roșiile în cele 2 linguri de ulei de măsline, sarea, Si piperul.
Gătim până când se formează un sos.
Facem 2 găuri în care punem ouăle și acoperim cu un capac. Lăsăm asa 3-4 minute, pana cand se coaguleaza ouale.
Adaugam mararul tocat fin si ardeiul iute si... este gata de servit!
Pofta buna!
Ingrediente
Indicații
Se spală, se taie și se pun la călit ceapa, ardeiul gras și roșiile în cele 2 linguri de ulei de măsline, sarea, Si piperul.
Gătim până când se formează un sos.
Facem 2 găuri în care punem ouăle și acoperim cu un capac. Lăsăm asa 3-4 minute, pana cand se coaguleaza ouale.
Adaugam mararul tocat fin si ardeiul iute si... este gata de servit!
Pofta buna!