Shakshouka

AutorFlorance
DificultateÎncepător

Shakshouka sau ouă poșate în roșii: o rețetă evreiască delicioasă și sățioasă. Ingredientele sunt suficiente pentru doua portii.
Enjoy!

ShareSave
Randamente2 porțiiTimp total30 minute

Ingrediente:

 200 gr Roșii
 100 Ardei gras roșu
 1 Ceapa alba mare
 2 Căței de usturoi
 1 Legătură mărar
 1 Ardei iute(optional)
 1 Praf de sare
 1 Praf piper
 2 Ulei masline

Mod de preparare:

1

Se spală, se taie și se pun la călit ceapa, ardeiul gras și roșiile în cele 2 linguri de ulei de măsline, sarea, Si piperul.
Gătim până când se formează un sos.

2

Facem 2 găuri în care punem ouăle și acoperim cu un capac. Lăsăm asa 3-4 minute, pana cand se coaguleaza ouale.

3

Adaugam mararul tocat fin si ardeiul iute si... este gata de servit!

Pofta buna!

Ingrediente

 200 gr Roșii
 100 Ardei gras roșu
 1 Ceapa alba mare
 2 Căței de usturoi
 1 Legătură mărar
 1 Ardei iute(optional)
 1 Praf de sare
 1 Praf piper
 2 Ulei masline

Indicații

1

Se spală, se taie și se pun la călit ceapa, ardeiul gras și roșiile în cele 2 linguri de ulei de măsline, sarea, Si piperul.
Gătim până când se formează un sos.

2

Facem 2 găuri în care punem ouăle și acoperim cu un capac. Lăsăm asa 3-4 minute, pana cand se coaguleaza ouale.

3

Adaugam mararul tocat fin si ardeiul iute si... este gata de servit!

Pofta buna!

Shakshouka