O delicioasă și sățioasă supa crema bogată în vitamine.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spala legumele și se curăță. Roșiile se pun la copt la cuptor, iar restul de legume se taie cubulețe și se pun la fiert cu sare, foaia de dafin și delikat.
După ce se coc rosiile, se pun in apa rece după care se curata de pielita și se bagă la blender.
Amestecul de roșii se pune peste legume, a căror apa a scăzut între timp și se fierb in continuare până când scade apa de tot.
Legumele se pun apoi in blender împreună cu smântâna și cimbru. Apoi se pune din nou pe foc, până capătă o consistenta cremoasa.
Mie îmi place să o servesc cu parmezan, semințe și crutoane, pentru a fi mai sățioasă.
Ingrediente
Indicații
Se spala legumele și se curăță. Roșiile se pun la copt la cuptor, iar restul de legume se taie cubulețe și se pun la fiert cu sare, foaia de dafin și delikat.
După ce se coc rosiile, se pun in apa rece după care se curata de pielita și se bagă la blender.
Amestecul de roșii se pune peste legume, a căror apa a scăzut între timp și se fierb in continuare până când scade apa de tot.
Legumele se pun apoi in blender împreună cu smântâna și cimbru. Apoi se pune din nou pe foc, până capătă o consistenta cremoasa.
Mie îmi place să o servesc cu parmezan, semințe și crutoane, pentru a fi mai sățioasă.