Este o supa simplă, gustoasă perfectă în sezonul de vara cand e și sezonul roşiilor româneşti mari, cărnoase.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se spală roșiile, se curăță de cotoare și se tăie în 2 sau 4 în funcție de mărime. Se pun roșiile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sau într-un vas termorezistent. Se adaugă ceapa tăiată grosier și ustoroiul zdrobit cu cuțitul.
Se stropesc legumele cu ulei de măsline și se condimentează.
Se bagă tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 20 de minute. După acest timp se scoate tava și se îndepărtează cojile de usturoi.
Într-o oală se pune puțin ulei de masline, se adaugă legumele de la cuptor și supa concentrată de legume. Se lasă să dea un clocot.
Se oprește focul și se lasă puțin la răcit.
Se blenduiește până se obține textura dorită.
Poftă bună!
Ingrediente
Indicații
Se spală roșiile, se curăță de cotoare și se tăie în 2 sau 4 în funcție de mărime. Se pun roșiile într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sau într-un vas termorezistent. Se adaugă ceapa tăiată grosier și ustoroiul zdrobit cu cuțitul.
Se stropesc legumele cu ulei de măsline și se condimentează.
Se bagă tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 20 de minute. După acest timp se scoate tava și se îndepărtează cojile de usturoi.
Într-o oală se pune puțin ulei de masline, se adaugă legumele de la cuptor și supa concentrată de legume. Se lasă să dea un clocot.
Se oprește focul și se lasă puțin la răcit.
Se blenduiește până se obține textura dorită.
Poftă bună!