fbpx

Supa cremă de sfeclă roșie

Autorpapadelicioss
DificultateÎncepător

O supă rapidă și sănătoasă.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare10 minsTimp de gătire / răcire30 minsTimp Total40 mins

Ingrediente:

 2 sfecle mici
 1 morcov
 1 pastarnac
 1 ceapă
 600 ml supa de pui sau apa
 2 căței de usturoi
 2 iaurt grecesc sau smântână (opțional)
 1 ulei de măsline
 1 linguriță(e) ghimbir ras
 piper

Mod de preparare:

1

Curățăm și spălăm legumele. Tocăm ceapa si usturoiul mărunt. Într-o oală punem o ceașcă de apă, o lingură de ulei de masline și înăbușim ceapa și usturoiul pentru 3–4 minute.

2

Adăugăm sfecla, morcovul și păstârnacul. Completam cu supă sau apă, până legumele sunt acoperite complet. Lăsăm oala pe foc aproximativ 30 de minute.
După acest timp, lăsăm putin la răcit și între timp dăm ghimbirul pe razătoare.

3

Punem legumele, ghimbirul, uleiul de măsline și iaurtul în blender și blenduim până obținem o textură cremoasă. Pentru a ajunge la consistența dorită adăugați din supa în care au fiert legumele.

Ingrediente

 2 sfecle mici
 1 morcov
 1 pastarnac
 1 ceapă
 600 ml supa de pui sau apa
 2 căței de usturoi
 2 iaurt grecesc sau smântână (opțional)
 1 ulei de măsline
 1 linguriță(e) ghimbir ras
 piper

Direcții

1

Curățăm și spălăm legumele. Tocăm ceapa si usturoiul mărunt. Într-o oală punem o ceașcă de apă, o lingură de ulei de masline și înăbușim ceapa și usturoiul pentru 3–4 minute.

2

Adăugăm sfecla, morcovul și păstârnacul. Completam cu supă sau apă, până legumele sunt acoperite complet. Lăsăm oala pe foc aproximativ 30 de minute.
După acest timp, lăsăm putin la răcit și între timp dăm ghimbirul pe razătoare.

3

Punem legumele, ghimbirul, uleiul de măsline și iaurtul în blender și blenduim până obținem o textură cremoasă. Pentru a ajunge la consistența dorită adăugați din supa în care au fiert legumele.

Supa cremă de sfeclă roșie