fbpx

Tarta cu lapte condensat si lime

AvatarAutorshteff16
DificultateÎncepător

Această tarta este un desert foarte apreciat și îndrăgit de toți cei care l-au încercat. Nu necesită mult timp de preparare și fiind un desert rece, este perfect pentru zilele toride de vară.

ShareSalvează
Produce1 PorțieTimp de Preparare20 minsTimp de gătire / răcire2 oreTimp Total2 ore 20 mins

Ingrediente:

 250 g Biscuiți digestivi
 100 g Unt
 1 Conservă lapte condensat
 250 ml Smântână pentru frișcă
 3 Limes

Mod de preparare:

1

Biscuiții se mărunțesc și se amestecă cu untul topit după care se adaugă într-o tavă și se presează bine.

2

Se bate smântâna pentru frișcă până când compoziția se întărește apoi se adaugă laptele condensat, zeama lămâilor și se amestecă din nou până când se încorporează toate ingredientele.

3

Se adaugă compoziția peste biscuiți și se lasă la frigider minim 2 ore sau de preferat, peste noapte.

Ingrediente

 250 g Biscuiți digestivi
 100 g Unt
 1 Conservă lapte condensat
 250 ml Smântână pentru frișcă
 3 Limes

Direcții

1

Biscuiții se mărunțesc și se amestecă cu untul topit după care se adaugă într-o tavă și se presează bine.

2

Se bate smântâna pentru frișcă până când compoziția se întărește apoi se adaugă laptele condensat, zeama lămâilor și se amestecă din nou până când se încorporează toate ingredientele.

3

Se adaugă compoziția peste biscuiți și se lasă la frigider minim 2 ore sau de preferat, peste noapte.

Tarta cu lapte condensat si lime