Este o tartă umedă, pufoasă, ușor acrișoară și e atât de delicioasă încât provoacă dependență. 😁
Eu am mâncat-o cu câteva linguri de iaurt grecesc. 😋
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se separă albușurile de gălbenuș. Se mixează gălbenușurile cu uleiul de cocos și se adaugă vanilia.
Într-un alt bol batem albușurile spumă, se adaugă zaharul și se mizează până se obține o spumă tare. Se adaugă gălbenușurile peste albuș și se încorporează. La final se încorporează ușor făina cernută.
Se pune compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sau unsa cu unt.
Se adaugă peste compoziție vișinele scurse de zeama lăsată.
Se dă tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40 de minute (până trec testul scobitorii).
Pentru coacere am folosit o tavă cu diametrul de 26x26 cm.
Ingrediente
Indicații
Se separă albușurile de gălbenuș. Se mixează gălbenușurile cu uleiul de cocos și se adaugă vanilia.
Într-un alt bol batem albușurile spumă, se adaugă zaharul și se mizează până se obține o spumă tare. Se adaugă gălbenușurile peste albuș și se încorporează. La final se încorporează ușor făina cernută.
Se pune compoziția într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sau unsa cu unt.
Se adaugă peste compoziție vișinele scurse de zeama lăsată.
Se dă tava în cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 40 de minute (până trec testul scobitorii).
Pentru coacere am folosit o tavă cu diametrul de 26x26 cm.