Terci de ovăz ciocolatos

Autorpapadelicioss
DificultateÎncepător

Un mic dejun rapid si satios, ce poate fi servit de intreaga familie.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire2 minuteTimp de preparare10 minuteTimp total12 minute

Ingrediente:

  mg fulgi de ovaz
 1 mg lapte (vegetal sau animal)
 1 banana coaptă
 1 tbsp carob
 1 tsp scorțișoară Ceylon

Mod de preparare:

1

Se pune laptele la fiert, împreună cu fulgii de ovăz și scorțișoara.

2

Se amestecă constant cât să nu se prindă. Se tine pe foc până laptele este absorbit si terciul devine cremos.

3

Se blenduiește sau se zdrobește banana și se amestecă cu pudura de roscove.

4

Se adaugă banana peste fulgii de ovaz și se amestecă până obținem o compoziție omogenă.

Ingrediente

  mg fulgi de ovaz
 1 mg lapte (vegetal sau animal)
 1 banana coaptă
 1 tbsp carob
 1 tsp scorțișoară Ceylon

Indicații

1

Se pune laptele la fiert, împreună cu fulgii de ovăz și scorțișoara.

2

Se amestecă constant cât să nu se prindă. Se tine pe foc până laptele este absorbit si terciul devine cremos.

3

Se blenduiește sau se zdrobește banana și se amestecă cu pudura de roscove.

4

Se adaugă banana peste fulgii de ovaz și se amestecă până obținem o compoziție omogenă.

Note

Terci de ovăz ciocolatos