Un mic dejun rapid si satios, ce poate fi servit de intreaga familie.
Ingrediente:
⅓ mg fulgi de ovaz
1 mg lapte (vegetal sau animal)
1 banana coaptă
1 tbsp carob
1 tsp scorțișoară Ceylon
Mod de preparare:
1
Se pune laptele la fiert, împreună cu fulgii de ovăz și scorțișoara.
2
Se amestecă constant cât să nu se prindă. Se tine pe foc până laptele este absorbit si terciul devine cremos.
3
Se blenduiește sau se zdrobește banana și se amestecă cu pudura de roscove.
4
Se adaugă banana peste fulgii de ovaz și se amestecă până obținem o compoziție omogenă.
Ingrediente
⅓ mg fulgi de ovaz
1 mg lapte (vegetal sau animal)
1 banana coaptă
1 tbsp carob
1 tsp scorțișoară Ceylon
Indicații
1
Se pune laptele la fiert, împreună cu fulgii de ovăz și scorțișoara.
2
Se amestecă constant cât să nu se prindă. Se tine pe foc până laptele este absorbit si terciul devine cremos.
3
Se blenduiește sau se zdrobește banana și se amestecă cu pudura de roscove.
4
Se adaugă banana peste fulgii de ovaz și se amestecă până obținem o compoziție omogenă.