Un mic dejun rapid si satios, ce poate fi servit de intreaga familie.

Ingrediente:
 ⅓ mg fulgi de ovaz 
 1 mg  lapte (vegetal sau animal)
 1  banana coaptă
 1 tbsp carob
 1 tsp scorțișoară Ceylon
Mod de preparare:
1
Se pune laptele la fiert, împreună cu fulgii de ovăz și scorțișoara.
2
Se amestecă constant cât să nu se prindă. Se tine pe foc până laptele este absorbit si terciul devine cremos.
3
Se blenduiește sau se zdrobește banana și se amestecă cu pudura de roscove.
4
Se adaugă banana peste fulgii de ovaz și se amestecă până obținem o compoziție omogenă.
Ingrediente
 ⅓ mg fulgi de ovaz 
 1 mg  lapte (vegetal sau animal)
 1  banana coaptă
 1 tbsp carob
 1 tsp scorțișoară Ceylon
Indicații
1
Se pune laptele la fiert, împreună cu fulgii de ovăz și scorțișoara.
2
Se amestecă constant cât să nu se prindă. Se tine pe foc până laptele este absorbit si terciul devine cremos.
3
Se blenduiește sau se zdrobește banana și se amestecă cu pudura de roscove.
4
Se adaugă banana peste fulgii de ovaz și se amestecă până obținem o compoziție omogenă.

