Terciul de ovăz este o idee de mic dejun la îndemna oricui, simplu de făcut și foarte sănătos. Poate fi atât simplu cât și cu ciocolată, sau cu diverse fructe.
Ingrediente:
40 gr Fulgi de ovăz
10 gr Semințe de chia
200 ml Apa
60 ml Lapte
Sos de ciocolată
50 gr Fructe de pădure
Mod de preparare:
1
Ovăzul și semințele se pun la fiert in apa și se fierb până când compoziția se îngroașă. După ce fulgii au fiert, se stinge focul și se adaugă laptele.
2
Terciul se așează într-un bol și se adaugă fructele de pădure și sosul de ciocolată. Opțional puteți adăuga și nuci, semințe sau alte fructe.
Ingrediente
40 gr Fulgi de ovăz
10 gr Semințe de chia
200 ml Apa
60 ml Lapte
Sos de ciocolată
50 gr Fructe de pădure
Indicații
1
Ovăzul și semințele se pun la fiert in apa și se fierb până când compoziția se îngroașă. După ce fulgii au fiert, se stinge focul și se adaugă laptele.
2
Terciul se așează într-un bol și se adaugă fructele de pădure și sosul de ciocolată. Opțional puteți adăuga și nuci, semințe sau alte fructe.