Terciul de ovăz este o idee de mic dejun la îndemna oricui, simplu de făcut și foarte sănătos. Poate fi atât simplu cât și cu ciocolată, sau cu diverse fructe.

Ingrediente:
40 g Fulgi de ovăz
10 g Semințe de chia
200 ml Apa
60 ml Lapte
Sos de ciocolată
50 g Fructe de pădure
Mod de preparare:
1
Ovăzul și semințele se pun la fiert in apa și se fierb până când compoziția se îngroașă. După ce fulgii au fiert, se stinge focul și se adaugă laptele.
2
Terciul se așează într-un bol și se adaugă fructele de pădure și sosul de ciocolată. Opțional puteți adăuga și nuci, semințe sau alte fructe.
Ingrediente
40 g Fulgi de ovăz
10 g Semințe de chia
200 ml Apa
60 ml Lapte
Sos de ciocolată
50 g Fructe de pădure
Direcții
1
Ovăzul și semințele se pun la fiert in apa și se fierb până când compoziția se îngroașă. După ce fulgii au fiert, se stinge focul și se adaugă laptele.
2
Terciul se așează într-un bol și se adaugă fructele de pădure și sosul de ciocolată. Opțional puteți adăuga și nuci, semințe sau alte fructe.