Terci de ovăz cu fructe de pădure și sos de ciocolată

Autorshteff16
DificultateÎncepător

Terciul de ovăz este o idee de mic dejun la îndemna oricui, simplu de făcut și foarte sănătos. Poate fi atât simplu cât și cu ciocolată, sau cu diverse fructe.

ShareSave
Randamente1 porțieTimp de pregătire5 minuteTimp de preparare5 minuteTimp total10 minute

Ingrediente:

 40 gr Fulgi de ovăz
 10 gr Semințe de chia
 200 ml Apa
 60 ml Lapte
 Sos de ciocolată
 50 gr Fructe de pădure

Mod de preparare:

1

Ovăzul și semințele se pun la fiert in apa și se fierb până când compoziția se îngroașă. După ce fulgii au fiert, se stinge focul și se adaugă laptele.

2

Terciul se așează într-un bol și se adaugă fructele de pădure și sosul de ciocolată. Opțional puteți adăuga și nuci, semințe sau alte fructe.

Ingrediente

 40 gr Fulgi de ovăz
 10 gr Semințe de chia
 200 ml Apa
 60 ml Lapte
 Sos de ciocolată
 50 gr Fructe de pădure

Indicații

1

Ovăzul și semințele se pun la fiert in apa și se fierb până când compoziția se îngroașă. După ce fulgii au fiert, se stinge focul și se adaugă laptele.

2

Terciul se așează într-un bol și se adaugă fructele de pădure și sosul de ciocolată. Opțional puteți adăuga și nuci, semințe sau alte fructe.

Terci de ovăz cu fructe de pădure și sos de ciocolată