O varianta fara cafea a celebrului tiramisu.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se separa ouale si se pun in boluri diferite.
Peste galbenusuri se adauga zaharul pudra si se mixeaza.
Se adauga mascarponele peste galbenusuri si se mixeaza pana crema devine omogena.
Separat, mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma tare.
Adaugam spuma peste crema de galbenusuri si amestecam cu o spatula.
Punem siropul intr-o farfurie si inmuiem rand pe rand piscoturile.
Punem un strat de piscoturi inmuiate intr-o tava (eu am folosit de sticla).
Peste piscoturi punem jumatate din cantitatea de crema.
Peste crema punem jumatate din cantitatea de fructe de padure.
Repetam procedeul cu inca un strat de piscoturi, crema si fructe de padure.
Lasam cateva ore la frigider inainte sa servim.
Ingrediente
Indicații
Se separa ouale si se pun in boluri diferite.
Peste galbenusuri se adauga zaharul pudra si se mixeaza.
Se adauga mascarponele peste galbenusuri si se mixeaza pana crema devine omogena.
Separat, mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma tare.
Adaugam spuma peste crema de galbenusuri si amestecam cu o spatula.
Punem siropul intr-o farfurie si inmuiem rand pe rand piscoturile.
Punem un strat de piscoturi inmuiate intr-o tava (eu am folosit de sticla).
Peste piscoturi punem jumatate din cantitatea de crema.
Peste crema punem jumatate din cantitatea de fructe de padure.
Repetam procedeul cu inca un strat de piscoturi, crema si fructe de padure.
Lasam cateva ore la frigider inainte sa servim.