Tiramisu cu fructe de padure

Autoralexandrah
DificultateÎncepător

O varianta fara cafea a celebrului tiramisu.

ShareSalvează
Randamente1 porțieTimp de pregătire25 minuteTimp total25 minute

Ingrediente:

 300 gr piscoturi
 300 gr fructe padure (se pot folosi si congelate)
 500 gr mascarpone
 6 oua
 160 gr zahar pudra
 sirop de fructe de padure/capsuni/afine etc

Mod de preparare:

1

Se separa ouale si se pun in boluri diferite.

2

Peste galbenusuri se adauga zaharul pudra si se mixeaza.

3

Se adauga mascarponele peste galbenusuri si se mixeaza pana crema devine omogena.

4

Separat, mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma tare.

5

Adaugam spuma peste crema de galbenusuri si amestecam cu o spatula.

6

Punem siropul intr-o farfurie si inmuiem rand pe rand piscoturile.

7

Punem un strat de piscoturi inmuiate intr-o tava (eu am folosit de sticla).

8

Peste piscoturi punem jumatate din cantitatea de crema.

9

Peste crema punem jumatate din cantitatea de fructe de padure.

10

Repetam procedeul cu inca un strat de piscoturi, crema si fructe de padure.

11

Lasam cateva ore la frigider inainte sa servim.

Ingrediente

 300 gr piscoturi
 300 gr fructe padure (se pot folosi si congelate)
 500 gr mascarpone
 6 oua
 160 gr zahar pudra
 sirop de fructe de padure/capsuni/afine etc

Indicații

1

Se separa ouale si se pun in boluri diferite.

2

Peste galbenusuri se adauga zaharul pudra si se mixeaza.

3

Se adauga mascarponele peste galbenusuri si se mixeaza pana crema devine omogena.

4

Separat, mixam albusurile cu un praf de sare pana devin spuma tare.

5

Adaugam spuma peste crema de galbenusuri si amestecam cu o spatula.

6

Punem siropul intr-o farfurie si inmuiem rand pe rand piscoturile.

7

Punem un strat de piscoturi inmuiate intr-o tava (eu am folosit de sticla).

8

Peste piscoturi punem jumatate din cantitatea de crema.

9

Peste crema punem jumatate din cantitatea de fructe de padure.

10

Repetam procedeul cu inca un strat de piscoturi, crema si fructe de padure.

11

Lasam cateva ore la frigider inainte sa servim.

Tiramisu cu fructe de padure