Tortilla umplută cu ou și spanac este o rețetă simplă, rapidă și gustoasă, excelentă pentru un mic dejun echilibrat, hrănitor și sănătos
Ingrediente:
Mod de preparare:
Amestecă apa minerală cu făina, un praf de sare și cele trei linguri de ulei de măsline. Vei obține un aluat asemănător cu cel pentru clătite, puțin mai gros.
Prăjește lipiile într-o tigaie încinsă la foc mediu, astfel încât acestea să se rumenească bine pe ambele părți;
Separat, pune untul la topit într-o tigaie, adaugă spanacul spălat și curățat, puțină sare, apoi sotează spanacul câteva zeci de secunde;
Adaugă ouăle peste spanac, condimentează-le cu sare, piper și condimente la alegere și amestecă continuu astfel încât să obții o omletă cremoasă și apetisantă;
Umple foile de tortilla cu această omletă, rulează-le și servește alături de un ceai sau cafeaua de dimineață
Ingrediente
Indicații
Amestecă apa minerală cu făina, un praf de sare și cele trei linguri de ulei de măsline. Vei obține un aluat asemănător cu cel pentru clătite, puțin mai gros.
Prăjește lipiile într-o tigaie încinsă la foc mediu, astfel încât acestea să se rumenească bine pe ambele părți;
Separat, pune untul la topit într-o tigaie, adaugă spanacul spălat și curățat, puțină sare, apoi sotează spanacul câteva zeci de secunde;
Adaugă ouăle peste spanac, condimentează-le cu sare, piper și condimente la alegere și amestecă continuu astfel încât să obții o omletă cremoasă și apetisantă;
Umple foile de tortilla cu această omletă, rulează-le și servește alături de un ceai sau cafeaua de dimineață