Un dulce cu iz de sărbătoare.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se pun ingredientele umede (untul, banana și oul) în vasul unui robot de bucătărie și se mixează.
Se adaugă peste, ingredientele uscate și se încorporează.
Scoatem aluatul din robot și îl punem într-o folie alimentară.
Se dă aluatul la frigider pentru 3 ore sau îl puteți lăsa peste noapte.
Se întinde aluatul cu ajutorul unui sucitor pe blatul de lucru pe care se pudrează puțină făină.
Se decupează turta dulce și se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se coace timp de 12 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.
Ingrediente
Indicații
Se pun ingredientele umede (untul, banana și oul) în vasul unui robot de bucătărie și se mixează.
Se adaugă peste, ingredientele uscate și se încorporează.
Scoatem aluatul din robot și îl punem într-o folie alimentară.
Se dă aluatul la frigider pentru 3 ore sau îl puteți lăsa peste noapte.
Se întinde aluatul cu ajutorul unui sucitor pe blatul de lucru pe care se pudrează puțină făină.
Se decupează turta dulce și se pune într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Se coace timp de 12 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade.