Pot fi servite la micul dejun sau ca gustare intre mese. Ca toping puteți folosi iaurt grecesc, fructe proaspete, unt de arahide, gemuri etc.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Punem toate ingredientele umede într-un bol și mixăm foarte bine. La final adăugăm făina și praful de copt.
Pornim aparatul de vafe și așteptatăm până când indicatorul de temperatură se aprinde.
Pulverizam sau ungem placile aparatului cu o pensula cu puțin ulei. Adăugăm în centrul plăcii un polonic mic de aluat si închidem capacul.
* Eu am pus compoziția cu ajutorul unei linguri pe fiecare placă și am lasat aproximativ 4 minute. Timpul de coacere poate fi diferit în funcție de aparat.
Ingrediente
Indicații
Punem toate ingredientele umede într-un bol și mixăm foarte bine. La final adăugăm făina și praful de copt.
Pornim aparatul de vafe și așteptatăm până când indicatorul de temperatură se aprinde.
Pulverizam sau ungem placile aparatului cu o pensula cu puțin ulei. Adăugăm în centrul plăcii un polonic mic de aluat si închidem capacul.
* Eu am pus compoziția cu ajutorul unei linguri pe fiecare placă și am lasat aproximativ 4 minute. Timpul de coacere poate fi diferit în funcție de aparat.