fbpx

Featured - Home

Toate Rețetele

Salată cu piept de rață și mandarinede Flavor TailorsGustul delicios al cărnii de rață se potrivește de minune cu dulceața mandarinelor, bobițele acrișoare de rodie, ruccola și valeriana, cu gust delicat de nucă. Te invit să încerci și tu această salată ușoară și răcoritoare.
Salată orientalăde magda.srecipesSalată rapidă, gustoasă și sățioasă. Dacă dorești o variantă de post poti renunta la ou și telemea și să adaugi fasole rosie din conservă, tofu, porumb sau orice mai ai prin friginer si ti se potrivește.
Negresă raw cu fistic și caisede Dulce by AnaUnul dintre deserturile raw preferate, foarte simplu de făcut și perfectă atunci când vrem ceva delicios fără zahăr.
Doradă în stil mediteraneande KUTTDieta oamenilor din această zonă a globului este și ea simplă, bazată pe legume, carne albă și, în general, pe alimente ușoare, bogate în vitamine și minerale. Hrana de calitate este esențială, iar longevitatea specifică popoarelor din zona Mediteranei se datorează și meniului sănătos pe care îl adoptă.Învață și tu din înțelepciunea acestor oameni și rafineză-ți gusturile cu cele mai bune preparate mediteraneene.Dorada este unul dintre peștii cu cea mai apreciată textură și gust al cărnii. Fie că se prăjește pe grill sau se gătește în cuptor, dorada trebuie inclusă în alimentație atunci când îți propui un mod de viață sănătos. În continuare, îți dezvăluim cum preparăm noi dorada la cuptor, în stil mediteranean.