Rețete Cină

Toate Rețetele

Tartă cu cheddar, blue cheese și pereBy Flavor TailorsSă ne bucurăm de roadele toamnei târzii și să pregătim o tartă cu pere 🍐 parfumate și zemoase, cheddar maturat și blue cheese 🧀. O combinație pe care știu că înainte ați degustat-o în platourile de brânzeturi, dar acum am transformat-o într-o tartă delicioasă.
Tartă cu roșii, mascarpone și busuiocBy Flavor TailorsCu gândul la vară, am „cusut” împreună roșii cherry cu busuioc și brânză și-a rezultat o tartă ușoară și surprinzător de gustoasă!
Tartă cu gălbiori, brânză și ceapă caramelizatăBy Flavor TailorsPână recent, nu încercasem gălbiori, dar când le-am descoperit aroma subtilă și delicioasă, mi-au tot venit idei de combinații de ingrediente, așa că am dat la cuptor o tartă gustoasă cu gălbiori parfumați, brânze cremoase, toate completate de dulceața cepei caramelizate. Știu, nu e neapărat o rețetă ușoară, dar e pentru momentele de răsfăț și se combină de minune cu un pahar de vin.
Salată italiană cu penneBy Flavor TailorsColorată în culorile steagului Italiei, salata italiană croiește penne cu roșii zemoase, mozzarella cremoasă și măsline, toate fiind parfumate cu busuioc. Mmm...delicioasă, fresh și ușoară!
Paste cu sos de gorgonzola, pere și nuciBy Flavor TailorsPerele mă duc cu gândul la copilărie și la curtea bunicilor, la părul lor bătrân care avea cele mai dulci și aromate pere din lume. Chiar dacă de atunci n-am mai mâncat pere atât de bune, am reușit să croiesc o rețetă delicioasă cu pere trase în unt și vin și apoi îmbrăcate într-un sos cremos de gorgonzola.
Tagliatelle cu sos de ardei copt și mozzarellaBy Flavor TailorsCu gândul la marea albastră și la farmecul Greciei, am croit o rețetă mediteraneană cu tagliatelle, sos de ardei copt, măsline kalamata și mozzarella, iar pentru un plus de aromă, am presărat leuștean proaspăt. Mmm...un deliciu!