Toate Rețetele
BiscottiBy KristinaAcești biscuiți de origine italiană au particularitatea de a se coace în doi timpi, ceea ce le permite o conservare mai îndelungată. Delicios de crocanți, se vor dovedi moi imediat ce sunt înmuiați în ceai sau cafea. Tradițional sunt parfumați cu anason, dar Guillemette a imaginat o variantă cu ciocolată cu lapte și coajă de lămâie, perfectă pentru a însoți o ceașcă de cacao caldă.Flan (Crème Caramel)By KristinaFlanul, cunoscut și drept crème caramel, este foarte asemănător cu crème brûlée, prin aceea că o cremă se combină cu un strat de caramel. Pizza vegetarianăBy VladPizza de casa, o rețetă simplă și rapidă.Prăjitură „Musuroi”By VladUn desert cu banane și crema de mascarpone, perfect pentru toată familiaSupa crema de ciuperciBy ChefmihaiO reteta ușoară și sanatoasaBilute cocosBy RoxanaUn desert usor, aromat si gustos!