Rețete cu Brânză

Toate Rețetele

Macaroane cu pui si ciuperci, in sos albBy roxenneskitchenReteta de paste cu pui si ciuperci in sos alb este gustoasa, aromata si foarte usor de pregatit. Pastele sunt versatile si nu stiu pe cineva care sa nu fie indragostit de ele. Se pregatesc rapid, sunt satioase, iar ceea ce le va insoti va fi realizat mereu dupa gustul fiecaruia.
Enchiladas cu dovleacBy Ramona OlaruUn deliciu din bucataria mexicana, aceste anchiladas sunt absolut delicioase, perfecte atat pentru vegetarieni cat si pentru pofticiosii de ceva bun carora le place bucataria internationala. NB: La reţetele mexicane se foloseşte coriandru, mie însă nu îmî place aşa că l-am înlocuit cu pătrunjel. Dacă nu aveţi nici o problema cu gustul coriandrului puteţi folosi cu încredere.
Piftelute de dovlecelBy Gabriela.ble.foodDovlecelul este unul dintre legumele preferate si este folosit foarte des in bucataria noastra.
Salata tabbouleh adaptataBy Emilia MicuTabouleh este o salata din bucataria araba si mai ales a bucatariei libaneze. Ca si ingrediente principale sunt rosiile si patrunjelul in cantitate mare. Eu am ales sa o adaptez putin gusturilor romanesti, cu branza, susan alb si negru si ardei gras.
Cartofi cu ouăBy Farfuria CurcubeuO rețetă pe care o pregătesc cel mai des pentru micul dejun și care îmi amintește mereu de copilărie.
Paste quatro formaggiBy Farfuria CurcubeuPastele cu sos de brânză sunt preferate la noi în casă, varianta noastră de comfort food. Se fac ușor și sunt extrem de gustoase.