Toate Rețetele
Prăjitură Trio CiocoBy Ancutsa CuisinePentru această prăjitură am pregătit ca bază un pandişpan cu cafea, l-am însiropat foarte puțin cu lapte, apoi am adăugat 3 feluri cu ciocolată: albă, cu lapte și neagră. Pentru glazura de deasupra am folosit tot ciocolată neagră.Salam de biscuiti cu ciocolataBy Gabriela.ble.foodUn desert rapid, fara coacere si foarte versatil. Se poate personaliza sau adapta pentru diferite ocazii. Tarta cu ciocolata fara coacereBy Gabriela.ble.foodCine nu iubeste deserturile fara coacere? Aceasta tarta este rapida, delicioasa, dar mai greu este sa astepti sa se raceasca complet. Babka cu NutellaBy AndraO alta reteta pe care o puteti pregati de Craciun este babka cu Nutella. Babka este un cozonac despicat si impletit care isi are originile din comunitatile de evrei care traiau in Polonia si Ucraina. Acest desert a inceput sa fie popular in Statele unite in jurul anului 2010 cand multi evrei stabiliti in New York au inceput sa isi deschida patiserii si sa vanda acest preparat in forma lui traditionala sau mai putin traditionala. Reteta originala este cu dulceata, gem sau scortisoara, insa versiunea cu Nutella este cea mai populara si iubita.
Crinkles Cu Ciocolata AmaruieBy Daniel BredaCand iarna si craciunul bate la usa, atunci e clar ca acesti biscuiti nu trebuie sa lipseasca de pe masa.
Textura perfecta nu exi..., trust me.Tort Cu Mousse De Ciocolata Cu Blat de Brownie si Caramel SaratBy Daniel BredaCiocolata Amaruie si Caramelul Sarat nu au neovie de descriere.